Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
4,8 (16x)
12. 7. 2023
Velmi pomalu pečené vepřové koleno
Apetit
Velmi pomalu pečené vepřové koleno
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
4,8 (16x)

Za tohle vepřové koleno z grilu vás budou všichni milovníci masa uctívat jako největšího mistra. Je totiž opravdu pomalu pečené, coz znamená, že je neuvěřitelně šťavnaté a měkké. Domácí barbecue omáčka z něj dělá opravdový majstrštyk. Jako příloha se k němu skvěle hodí zelný salát!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na potírání

Na salát

Na barbecue omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3346 kcal
  • Bílkoviny 121 g
  • Sacharidy 372 g
  • Tuky 158 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jaké vepřové je nejlepší na grilování a jak poznáte, kdy sundat maso z ohně 5 nejlepších pomocníků na gril

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/8

Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.