Za tohle vepřové koleno z grilu vás budou všichni milovníci masa uctívat jako největšího mistra. Je totiž opravdu pomalu pečené, coz znamená, že je neuvěřitelně šťavnaté a měkké. Domácí barbecue omáčka z něj dělá opravdový majstrštyk. Jako příloha se k němu skvěle hodí zelný salát!
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Na potírání
Na salát
Na barbecue omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3346 kcal
- Bílkoviny 121 g
- Sacharidy 372 g
- Tuky 158 g
Postup přípravy
- Jaké vepřové je nejlepší na grilování a jak poznáte, kdy sundat maso z ohně 5 nejlepších pomocníků na gril
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/8
Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.