Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Učíme se od mistra: koprová omáčka

Učíme se od mistra: koprová omáčka

Příjemně hustá, krásně voňavá a správně zahuštěná… Titus Eliáš, šéfkuchař pražské restaurace Na Kopci, napravuje pošramocenou pověst koprové omáčky.
21. 6. 2011 | Autor: redakce Apetitu
„Teplá koprová omáčka se skoro nikde jinde ve světě nevaří a nejí. A u nás k ní míváme většinou jen dva postoje: buď ji zbožňujeme, nebo nesnášíme,“ říká šéfkuchař Titus Eliáš. Díky jeho receptu si však koprovku zamilují úplně všichni!

Podrobný návod na přípravu domácí koprovky a osvědčené tipy šéfkuchaře najdete v červencovém vydání časopisu Apetit.
REKLAMA

Přidat komentář