Pirohy s brynzou se na Slovensku podávají také jako menší chod po hlavním masitém jídle a patří k nejoblíbenějším pokrmům slovenské kuchyně. „Pirohy můžete plnit nejrůznějšími slanými i sladkými náplněmi, např. zelím nebo višňovou či borůvkovou zavařeninou,“ říká autorka receptu z Pováží Saša Švolíková. Vyzkoušejte domácí plněné pirohy s brynzou a objevte chuť pravé slovenské tradice.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 847.5 kcal
- Bílkoviny 32 g
- Sacharidy 108.83 g
- Tuky 31.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd