Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,3 (13x)
18. 10. 2016
Pltnické pirohy s brynzou a koprem
Apetit
Pltnické pirohy s brynzou a koprem
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,3 (13x)

Pirohy s brynzou se na Slovensku podávají také jako menší chod po hlavním masitém jídle a patří k nejoblíbenějším pokrmům slovenské kuchyně. „Pirohy můžete plnit nejrůznějšími slanými i sladkými náplněmi, např. zelím nebo višňovou či borůvkovou zavařeninou,“ říká autorka receptu z Pováží Saša Švolíková. Vyzkoušejte domácí plněné pirohy s brynzou a objevte chuť pravé slovenské tradice.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 847.5 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 108.83 g
  • Tuky 31.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd