„Teplá koprová omáčka se skoro nikde jinde ve světě nevaří a nejí. A u nás k ní míváme většinou jen dva postoje: buď ji zbožňujeme, nebo nesnášíme,“ říká šéfkuchař Titus Eliáš. Díky jeho receptu si však koprovku zamilují úplně všichni!
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2095.5 kcal
- Bílkoviny 102.25 g
- Sacharidy 208.5 g
- Tuky 92.75 g
Postup přípravy
Autor: Titus Eliáš, z vydání Apetit 2011/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/7
10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení