Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (105x)
18. 7. 2014
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem
Apetit
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (105x)

„Teplá koprová omáčka se skoro nikde jinde ve světě nevaří a nejí. A u nás k ní míváme většinou jen dva postoje: buď ji zbožňujeme, nebo nesnášíme,“ říká šéfkuchař Titus Eliáš. Díky jeho receptu si však koprovku zamilují úplně všichni!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2095.5 kcal
  • Bílkoviny 102.25 g
  • Sacharidy 208.5 g
  • Tuky 92.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Titus Eliáš, z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(105 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení