Pomalé pečení zajistí masu vláčnost a šťavnatost, brambory v pekáči také nasáknou báječnou šťávou. Výsledkem bude bezchybné, pomalu pečené kuře, které bude chutnat celé rodině. Celý proces značně urychlíte, pokud na pomalé pečení zvolíte kuřecí stehna.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 362.75 kcal
- Bílkoviny 13.75 g
- Sacharidy 65.75 g
- Tuky 1.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/11
Listopad 2007