Recepty Chléb a pečivo Bramborové bagetky Vytisknout Sdílet Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Snadné < 60 min 0,0 (0x) 9. 7. 2014 Snadné < 60 min 0,0 (0x) Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 300.00 ml mléko 3.00 PL rostlinný olej 1.00 ks vejce 310.00 g mouka pšeničná hladká 200.00 g mouka chlebová 100.00 g knedlíky bramborové 1.00 ČL kmín 1.00 ČL cukr 2.00 ČL sůl 0.50 kostky droždí Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno Chybí vám suroviny? Další recepty níže Postup přípravy Suroviny smícháme, vypracujeme hladké těsto a necháme kynout. Nebo suroviny nasypeme do domácí pekárny a zvolíme program na kynutá těsta. Vytvoříme bagety, housky nebo rohlíčky a necháme ještě 40 minut kynout. Pomašlujeme mlékem a pečeme 15 až 20 minut na 180 °C. Foto ilustrační, zdroj Pexels.com Autor: [email protected] Uložit do kuchařky Uloženo 42x uloženo Přidat hodnocení Jak se vám recept líbil? Prosím doplňte hodnocení! Ohodnoďte recept Hodnocení receptu Zvolte hodnoceníGive it 1/5Give it 2/5Give it 3/5Give it 4/5Give it 5/5 Děkujeme! Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno. Sdílejte recept s přáteli: Zavřít okno Hodnocení 0,0/5 Hodnocení receptu 0,0/5 (0 hlasů) 5 4 3 2 1 Zavřít okno Vytisknout Sdílet Skořicový šneci kanelbullar Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Podobné recepty Semínkový chléb bez vážení > 60 min 5 Špaldový chlebíček s medvědím česnekem > 60 min 5 Tarte flambée s medvědím česnekem a bršlicí > 60 min 5 Parmazánové housky s pestem > 60 min 5 Svačinové muffiny se šunkou a sýrem < 60 min 5 Tmavý chléb bez lepku > 60 min 5 Kynutý chléb s vejci > 60 min 5 Hot cross buns se slaninou > 60 min 5 Další inspirace z kolekce Chléb a pečivo Prohlédnout kolekci Do hodiny Snadné Snídaně Česká Pečení Chléb a pečivo Bageta Mléko Rostlinný olej Vejce Mouka pšeničná hladká Mouka chlebová Knedlíky bramborové Kmín Cukr Sůl Droždí