< 120 min
4,4
Králík na česneku
> 60 min
4,1
Hovězí na česneku se špenátem
< 120 min
4,3
Moravský vrabec se špenátem
< 120 min
4,2
Hovězí na česneku
> 60 min
3,9
Moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem
< 30 min
4,6
Povidlová omáčka k uzenému
> 60 min
0,0
Králík na česneku s bramborovými noky, špenátem a jatýrkovým ragú
> 60 min
4,9
Pečené vepřové ocásky s kedlubnovým zelím
< 60 min
4,1
Kuře na másle s nádivkou
< 45 min
5,0
Bramborové knedlíky s vejci
> 60 min
4,5
Vepřová roláda na jablkách
< 60 min
1,0
Houbová omáčka se šalotkou
< 60 min
4,6
Zaklechtaná slepice
> 120 min
5,0
Koleno pečené v pivu se zeleninou a křenovou remuládou
> 60 min
4,0
Kuře na másle s nádivkou
< 60 min
0,0
Bramborové bagetky
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý