Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (16x)
16. 3. 2017
Velikonoční bochánky
Apetit
Velikonoční bochánky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (16x)

Hot cross buns je originální název tohoto britského velikonočního pečiva, které chutí i tvarem připomíná náš mazanec, jen v menší verzi. Efektní křížek na povrchu můžete udělat i z marcipánu, což mu dodá ještě zajímavější chuť.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 kousků

Na křížek

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 346.75 kcal
  • Bílkoviny 15.58 g
  • Sacharidy 48.42 g
  • Tuky 8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/4

Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky

Související články

Velikonoční osení

Tradiční jarní dekorace. Jak a kdy zasít velikonoční osení?

Velikonoce už jsou téměř za dveřmi, ale venku ještě stále vládne studené počasí. Nenechte si pokazit sváteční náladu pochmurným počasím. Zasejte velikonoční osení, které do domu přinese barvu i vůni jara. Poradíme vám, kdy je na výsev správný čas a jak s osením naložit při výrobě velikonočních ozdob.