Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,0 (124x)
19. 5. 2016
Bramborové knedlíky - základní recept
Apetit
Bramborové knedlíky - základní recept
Apetit


Snadné
< 90 min
4,0 (124x)

Skvělé knedlíky, které zasytí i ty největší jedlíky. Bramborové knedlíky jsou součástí tradiční české kuchyně a doprovází různá pečená masa nebo se masem plní. Když zbydou nakrájíme je a opečeme s vejcem. Máme pro vás recept na ty nejlepší bramborové knedlíky, které chutnají jako od maminky. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6 porcí

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6 porcí

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 375.83 kcal
  • Bílkoviny 11.17 g
  • Sacharidy 58.67 g
  • Tuky 9.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(124 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Bouillabaise

KVÍZ: Poznáte tradiční jídla?

Můžete umět vařit dokonale českou kuchyni, ale skvělého kuchaře z vás udělá až cesta kolem světa. Na tu se nemusíte vydat žádným dopravním prostředkem. Koření a exotické ingredience vás přenesou kam jen budete chtít! Zkuste si náš kvíz, který najdete pod článkem, ať víte, jak na tom se světovou kuchyní jste.