Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (66x)
11. 9. 2017
Sandra al rosmarino (candát na rozmarýnu)


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (66x)

Šéfkuchař Emanuele Ridi vaří s láskou a v jeho receptech je to znát. Candát zlehka opečený na rozmarýnu se skvěle doplňuje s celerovým pyré jemně ovoněným pomerančovou kůrou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na pyré

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1995 kcal
  • Bílkoviny 103 g
  • Sacharidy 97 g
  • Tuky 110 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 21 receptů na sladkovodní ryby: úhoř, candát, pstruh, lín, štika a další Jak provonět ryby

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(66 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/3

Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!

Související články

Ramsay

Vše o Ramsaym: Jaká jídla nesnáší a proč nikdy nejí v letadle?

Jeho jméno jste určitě slyšeli. Gordon Ramsay je známý po celém světě díky účinkování v mnoha televizních kuchařských show, extrémě populární se stala série s názvem Pekelná kuchyně (Hell's Kitchen). Pro svůj tvrdý přístup a nevybíravý slovník je milovaný ale i zatracovaný. Víte, v kolika letech se stal šéfkuchařem a jaká byla jeho cesta ke slávě?