Hodnocení receptu
Průměr: 1 (2)
Více než hodinu

Suroviny

bageta 1 ks
uzený bůček 200 g
zelí kysané
křen
tatarská omáčka
zakysaná smetana
hořčice
okurky nakládané
sůl
pepř
paprika sladká
cibule 1 ks
voda

Bůček osolíme, opepříme, opaprikujeme, okmínujeme. Přidáme 1 cibuli, podlijeme troškou vody a dáme péci. Bagetu rozkrojíme a pomažeme tatarskou omáčkou zjemněnou smetanou. Bagetu pak poklademe plátky vychladlého bůčku. Maso potřeme hořčicí. Navrch navršíme kysané zelí důkladně zbavené vody. Posypeme strouhaným křenem a poklademe kolečky sterilované okurky. Přiklopíme druhou půlkou bagety. Zabalíme do folie a dáme na hodinku do lednice. Poté podáváme s vychlazenou dvanáctkou. 

Autor: evosheek

Apetit magazín

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne
  • Tipy a triky

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne

Nakoupíte zásobu nádherných žlutých banánů a za dva dny už se vám do nich nechce, protože jsou flekaté? Nebo na ně zapomenete a brzy zčernají? Poradíme vám, jak skladovat banány, aby vydržely co nejdéle ve formě. ...

Obchod Apetit