Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
1,0 (4x)
27. 3. 2015
Česká bageta
Česká bageta


> 60 min
1,0 (4x)

Bůček osolíme, opepříme, opaprikujeme, okmínujeme. Přidáme 1 cibuli, podlijeme troškou vody a dáme péci. Bagetu rozkrojíme a pomažeme tatarskou omáčkou zjemněnou smetanou. Bagetu pak poklademe plátky vychladlého bůčku. Maso potřeme hořčicí. Navrch navršíme kysané zelí důkladně zbavené vody. Posypeme strouhaným křenem a poklademe kolečky sterilované okurky. Přiklopíme druhou půlkou bagety. Zabalíme do folie a dáme na hodinku do lednice. Poté podáváme s vychlazenou dvanáctkou. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1005 kcal
  • Bílkoviny 35 g
  • Sacharidy 71 g
  • Tuky 65 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt