Bůček osolíme, opepříme, opaprikujeme, okmínujeme. Přidáme 1 cibuli, podlijeme troškou vody a dáme péci. Bagetu rozkrojíme a pomažeme tatarskou omáčkou zjemněnou smetanou. Bagetu pak poklademe plátky vychladlého bůčku. Maso potřeme hořčicí. Navrch navršíme kysané zelí důkladně zbavené vody. Posypeme strouhaným křenem a poklademe kolečky sterilované okurky. Přiklopíme druhou půlkou bagety. Zabalíme do folie a dáme na hodinku do lednice. Poté podáváme s vychlazenou dvanáctkou.
Suroviny
Porce
1
Suroviny
Porce
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1005 kcal
- Bílkoviny 35 g
- Sacharidy 71 g
- Tuky 65 g