Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Chef's salát
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.9/5 Počet hodnocení: 15
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2458 kcal
Bílkoviny 123 g
Sacharidy 271 g
Tuky 79 g
Vláknina 35 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Světová klasika!

Suroviny

vejce 4 ks
šunka 140 g
natrhaná na kousky
salát 150 g
různé
rajčata cherry 250 g
půlená
tence nakrájených
chleba 4 plátky
světlý, např. ciabatta
česnek 1 stroužek
rozpůlený
sušená rajčata 50 g
nasekaná
3 PL
oblíbená salátová zálivka
sůl
pepř

Postup

1

Vejce povařte osm minut, pak je zchlaďte, oloupejte a nakrájejte na klínky. Šunku promíchejte se salátovými listy, rajčaty a houbami. Chleba opečte nasucho, potřete česnekem a nakrájejte na kostičky.

2

Sušená rajčata promíchejte s dresinkem a pak se salátem v míse, poklaďte vejci a případně dochuťte.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/5

Komentáře

21.11.2007 08:06
Recept se nachází v č.5/07, str. 18

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...