Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Chlebíčky se sardelkovým máslem

Pokud jste ještě nezkoušeli sardelkové máslo, je čas to napravit! Ale pozor, je prudce návykové... 

Vydání: 2017/4
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Por 6 osob
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Pomazánka

Ingredience

    • 150 g másla o pokojové teplotě
    • 1 malá konzerva sardelových řezů, okapaných a nakrájených nadrobno
    • nadrobno nakrájená pažitka podle chuti
    • nadrobno nakrájený citronový tymián podle chuti
    • nadrobno nakrájený kopr podle chuti
    • nadrobno nakrájená petrželka podle chuti
    • 6–12 plátků (podle velikosti) dobrého světlého chleba (ciabatty, bagety, italského vesnického – campagnolo)
    • 1 svazek ředkviček, na tenká kolečka (pěkné mladé lístky můžete také použít na ozdobení)
    • mořská sůl a čerstvě mletý barevný pepř

Příprava jídla

1 V misce zlehka utřete máslo se sardelkami, pak vmíchejte nakrájené bylinky (cca rovnou lžíci od každého druhu).

2 Ochuceným máslem namažte krajíčky chleba a poklaďte je ředkvičkami. Zlehka osolte a pořádně opepřete. Podle chuti posypte dalšími bylinkami.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Vepřové maso s fazolemi

Fazolová polévka 2v1

Vegeburgery s černým sezamem & wasabi jogurtem

Koláč s mandlovým korpusem a višňovým džemem

Svačiny a svačinky

Co podniknout s ředkvičkami

REKLAMA

Přidat komentář