Pokud jste ještě nezkoušeli sardelkové máslo, je čas to napravit! Ale pozor, je prudce návykové...
Suroviny
máslo
150
g
o pokojové teplotě
ančovičky (konzerva)
1
okapané, nakrájené nadrobno
pažitka
nadrobno nakrájená, podle chuti
nadrobno nakrájený, podle chuti
petrželka
hladkolistá, čerstvá, nasekaná, podle chuti
chleba
6
plátek
podle velikosti, světlý (např.ciabatta, bageta, campagnolo…)
ředkvičky
1
svazek
na tenká kolečka, pěkné mladé lístky můžete použít na ozdobení
sůl
pepř
čerstvě mletý barevný pepř
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Rybičky z konzervy: 39 snadných jídel (39 receptů )
- Svačiny a svačinky(43 receptů )
- Nejlepší občerstvení pro koledníky. Skvělá pomazánka na chlebíčky, sušenky i nádivka a další čtyřicítka receptů(48 receptů )
- Jak používat ančovičky plus 15 receptů(26 receptů )