Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (7x)
23. 4. 2018
Chlebíčky se sardelkovým máslem


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (7x)

Pokud jste ještě nezkoušeli sardelkové máslo, je čas to napravit! Ale pozor, je prudce návykové... 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Por 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Por 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3426 kcal
  • Bílkoviny 101 g
  • Sacharidy 378 g
  • Tuky 147 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Čerstvé pečivo

Kvíz: Zkuste křupavý test pro fajnšmekry a ukažte, zda rozumíte kvásku a neztratíte se ve světě pečiva

Dobré pečivo je prostě láska! I v době běžně dostupných prvotřídních steaků, čerstvých ústřic a těstovin s lanýžovou omáčkou spousta lidí řekne, že jejich nejoblíbenější jídlo je čerstvý chleba s máslem. Každý národ má svoje a to je na tom nejlepší: v rámci cestování můžete ochutnat lokální dobroty a domů si přivézt inspiraci. Nejdřív ovšem prokažte znalost!