Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
5,0 (6x)
19. 5. 2016
Doma uzený pstruh
Apetit
Doma uzený pstruh
Apetit


Snadné
< 10 min
5,0 (6x)

Dřevěné štěpiny na uzení prodávají weby s potřebami pro grilování. Potřebovat jich budete 1 kg, nejvhodnější jsou z bílého ořechu nebo olše.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 214.5 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 3.5 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/7

Související články

Benátky, jak je (ne)znáte: Proč pít víno od rána, kam na nejlepší cicchetti, jak přežít racky a projet se po Grand Canalu skoro zadarmo

Když se řeknou Benátky, většině lidí se vybaví gondoly, davy u mostu Rialto a nekonečné fronty na památky. Jenže takhle to být nemusí. I během krátké návštěvy, klidně jen na otočku, můžete zažít Benátky, které nejsou popsány v každém druhém turistickém průvodci. Stačí znát pár místních triků: kam jít na ty nejlepší cicchetti, proč vám racek opravdu může ukrást večeři a jak si vychutnat výhled na Grand Canal bez toho, abyste museli platit majlant za gondolu.