Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pstruh plněný cibulí na grilu
Ryba na grilu
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pstruh plněný cibulí na grilu

Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné Pro 1 osobu

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 260 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 7 g
Tuky 17 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

U čerstvé ryby platí, že nejsnazší úprava rovná se nejlepší.

Související recepty

Suroviny

pstruh 1 ks
duhový nebo lososový, vykuchaný
cibule ½ ks
střední, na kolečka
bylinková sůl
na posypání
uvařené ve slupce, přepůlené
olivový olej
na potření brambor
na pokapání
Na dip
bylinky 1 PL
nasekané, podle chuti (pažitka, kopr, petrželka...)
sůl
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Do břicha vykuchané ryby vložte kolečka cibule (pokud chcete a máte, můžete přidat i snítku libovolných bylinek) a rybu posypte zvenku i uvnitř bylinkovou solí.

2

Vložte na rozpálený gril (ideálním nástrojem je rošt na ryby, aby se čerstvé maso nekroutilo) a grilujte po každé straně zhruba 5 minut. Vedle ryby rozložte brambory řeznou stranou potřenou olejem dolů.

3

Na dip rozmíchejte jogurt, smetanu, bylinky, sůl a pepř. Podávejte k bramborám a rybě, ozdobené citronem na pokapání.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2019/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2019/7

Apetit magazín

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...