Milujete salát caprese a rádi byste si ho dali i jako hlavní chod? My také – dali jsme do něj domácí těstoviny, podáváme ho zatepla a na hlad si po něm nikdo nestěžuje! Navíc si při přípravě domácích těstovinových oušek můžete vyhrát i s dětmi. Orecchiette si můžete také nachystat do zásoby, na rozdíl od jiných domácích těstovin je ale doporučujeme namísto sušení mrazit.
Suroviny
Pro 2–3 osoby
Suroviny
Pro 2–3 osoby
NA DOMÁCÍ ORECCHIETTE
NA BAZALKOVÉ PESTO
K PODÁVÁNÍ
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2580 kcal
- Bílkoviny 120 g
- Sacharidy 187 g
- Tuky 144 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/7
S prázdninami máme spojené jen ty nejlahodnější vzpomínky. Pusa modrá od borůvek, třešně rovnou ze stromu, buřty opékané nad ohněm nebo brambory pečené v popelu, sladké koláče, které uměla babička nejlíp na světě… A k tomu vůně léta ve vzduchu a pohoda všude kolem. Užijme si společně další takový nezapomenutelný červenec! S novým číslem Apetitu hravě zvládnete uspořádat pro přátele opravdovou jižanskou hostinu, vařit na otevřeném ohni nebo uložit do sklenic kousek slunného léta, abyste si ho mohli během studenějších měsíců připomenut. Vítané osvěžení uprostřed toho nejparnějšího počasí vám přinesou chladivé ledové tříště. A pokud vám vrtá hlavou, jak letos naložit se sladkou úrodou, máme pro vás spoustu nápadů na šťavnaté dezerty. Apetit, napsáno s chutí.