Drožďovou pomazánku buď milujete, nebo si ji teprve zamilujete. Kvasnice během tepelné úpravy ztratí svou charakteristicky silnou chuť a následným přimícháním vajec získáte jemnou pomazánku, po které se budou oblizovat i ti nejzarputilejší odpůrci. Namazaná na čerstvém pečivu a posypaná pažitkou se stane chutnou svačinou plnou vitamínů.
Videorecept
Suroviny
2-4
Suroviny
2-4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 243.5 kcal
- Bílkoviny 14.5 g
- Sacharidy 5 g
- Tuky 17.5 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008