Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (167x)
18. 7. 2014
Dýňové rizoto
Apetit
Dýňové rizoto
Apetit


Snadné
< 60 min
4,2 (167x)

Dýňová variace na italské rizoto vás doslova učaruje. Krémové dýňové rizoto s parmazánem a zjemněné lžící mascarpone je jednou z možností, jak během sezóny zakomponovat oranžové tykve do svého jídelníčku a tím připravit rychlý oběd nebo večeři. Vyzkoušejte náš recept na italské dýňové rizoto a uvidíte, že čas strávený u jeho přípravy za výslednou chuť rozhodně stojí.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 895 kcal
  • Bílkoviny 26 g
  • Sacharidy 111.25 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak vybrat rýži na rizoto Co se zbylým rizotem

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(167 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008