Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,4 (61x)
15. 4. 2015
Džuveč s vepřovým masem
Apetit
Džuveč s vepřovým masem
Apetit


Snadné
< 120 min
4,4 (61x)

Džuveč je původně turecký pokrm, dnes rozšířený v mnoha verzích po celém Balkáně. My jsme si oblíbili chorvatskou variaci na toto téma. Pokud jste milovníky jídel z jednoho hrnce, džuveč rozhodně vyzkoušejte.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2087 kcal
  • Bílkoviny 104 g
  • Sacharidy 237 g
  • Tuky 79 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Turecká kuchyně není jen kebab. Které recepty z Turecka prosluly po celém světě?

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(61 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/3

Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu

Související články

Lembas

Lembas: Elfský chléb z Tolkienovy Středozemě si získal oblibu na internetu. Co to přesně je a jak ho připravit?

Pokud můžeme nějaký fiktivní pokrm označit za ikonický, pak je to jistě lembas – elfský chléb z Tolkienovy Středozemě. Tento výživný pokrm, který se objevuje například v trilogii Pán prstenů, si oblíbili nejen hrdinové příběhu, ale i fanoušci po celém světě. Ačkoli není možné přesně zreprodukovat jeho kouzelnou sílu, inspirace tímto mytickým pokrmem pronikla i do moderní kuchyně.