Je něco sladšího než zamilovaný polibek pod rozkvetlou třešní? Pravděpodobně ne. Ale troufáme si říct, že tyhle lehoučké neodolatelné eklérky mu mohou směle konkurovat.
Videorecept
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na odpalované těsto
Na krém
Na rebarboru
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 511.19 kcal
- Bílkoviny 11.25 g
- Sacharidy 36.69 g
- Tuky 34.44 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/5
Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.