Toskánská fazolová polévka se v místě svého původu připravuje s cavolo nero, černou kapustou, ale je stejně dobrá i s naší obyčejnou kapustou nebo kadeřávkem. Tento jednoduchý recept je ideální pro zimní dny, kdy potřebujete zahřát a doplnit energii.
Suroviny
Pro 1 vegetariána a 3 milovníky masa (celkem 4 porce)
Suroviny
Pro 1 vegetariána a 3 milovníky masa (celkem 4 porce)
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3471 kcal
- Bílkoviny 212 g
- Sacharidy 576 g
- Tuky 37 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/3
Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.