Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,8 (9x)
26. 10. 2016
Fazolová polévka s kadeřávkem + italské klobásky
Apetit
Fazolová polévka s kadeřávkem + italské klobásky
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,8 (9x)

Toskánská fazolová polévka se v místě svého původu připravuje s cavolo nero, černou kapustou, ale je stejně dobrá i s naší obyčejnou kapustou nebo kadeřávkem. Tento jednoduchý recept je ideální pro zimní dny, kdy potřebujete zahřát a doplnit energii.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 vegetariána a 3 milovníky masa (celkem 4 porce)

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 vegetariána a 3 milovníky masa (celkem 4 porce)

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3471 kcal
  • Bílkoviny 212 g
  • Sacharidy 576 g
  • Tuky 37 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/3

Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.