Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (11x)
11. 8. 2016
Feijoada brasileira


Snadné
> 60 min
4,7 (11x)

Tohle jídlo je pilířem brazilské kuchyně a vychutnat si v něm můžete vepřové v mnoha úpravách.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na přípravu masa

Na doplnění

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1674 kcal
  • Bílkoviny 71.25 g
  • Sacharidy 122.25 g
  • Tuky 104.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008

Související články

Maďarský ,šoulet‘

Jak naložit s klobáskou? Šup s ní do jídla! 10 skvělých receptů

Kolik různých druhů klobásek znáte? Která je nejlepší? Výrobků z mletého masa ve střívku existuje nespočet. Liší se zejména druhem masa, hrubostí mletí a zpracováním. Klobásky, ať už domácí nebo kupované, sušené, uzené či čerstvé, skvěle poslouží jako studená chuťovka i teplý hlavní chod. Dodají chuť polévkám i pokrmům z luštěnin nebo si je můžete vychutnat jen tak třeba grilované.