Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
5,0 (4x)
11. 6. 2024
Flank steak se salátem z rajčat a červené cibule podle Zdeňka Pohlreicha z kuchařky Na grilu
Nakladatelství Sevruga
Flank steak se salátem z rajčat a červené cibule podle Zdeňka Pohlreicha
Nakladatelství Sevruga


Velmi snadné
< 25 min
5,0 (4x)

Skvěle připravený steak je zlatým hřebem každé grilovačky. Šefkuchař Zdeněk Pohlreich doplnil medium rare steak hořčičným dipem, lehkým salátkem a nadýchanou focacciou. Recept pochází z jeho kuchařky Na grilu. Tenhle sendvič je zaručený hit!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na hořčičný dip

Na salát

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3287 kcal
  • Bílkoviny 323 g
  • Sacharidy 80 g
  • Tuky 173 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Zdeněk Pohlreich otevřel cukrárnu, dorty koupíte i online: Dobrou cukrařinu jsme chtěli dělat vždycky, říká

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/6

Červnové vydání Apetitu, které vychází 23. 5. 2024, přináší pozvánku na letní Apetit piknik. Ten se uskuteční 15. června v pražské Grébovce a v novém Apetitu najdete seznam všech prodejců i hvězdných hostů, kteří se objeví na hlavním pódiu. Vystoupí i Pavel Berky, se kterým najdete v novém čísle rozhovor, kde vypráví o tom, jak zkouší nová jídla a co nejraději vaří sám sobě. Do přírody se vydáme nejen během našeho pikniku. V červnu se s námi můžete vypravit na ryby, které si hned na břehu připravíme na roštu. Budeme také grilovat, tentokrát podle receptů šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a nabízíme i inspiraci na zahradní party během nejteplejších nocí v roce. Nad dezertem nemusíte moc přemýšlet. Červen je měsícem jahod a naše koblihy plněné jahodami nebo křupavý jahodovo-bezový dort jsou prostě neodolatelné! A kdyby vás toto ovoce přece jen neoslovilo, zkuste nasladko připravit rebarboru. Apetit, napsáno s chutí.