Balíčky plné ovoce můžete připravit dopředu, nechat v lednici a grilovat až těsně před podáváním. Budou pak ještě lepší! Pokud zrovna nemáte po ruce rozehřátý gril, pomůže vám horká trouba. Stačí deset minut a plech vyložený pečicím papírem – máte tak záruku, že se alobal nepotrhá a šťáva nevyteče.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 69.5 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 12 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/8
Srpen 2007