Grilovaný rib eye steak

Grilovaný rib eye steak

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 569 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 4 g
Tuky 62 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pořádný steak je vrcholem každé grilovačky... Bylinkové máslo se na něm krásně rozpouští a voní široko daleko. Jednoduše potěšení pro všechny smysly.

Související recepty

Salsa verde

Salsa verde neboli zelená omáčka je původně...

Suroviny

4 ks
rib eye steak
olivový olej
na potření
vločková sůl
bylinkové máslo 100 g
mrkev
glazovaná

1 Rib eye steak tence potřete olivovým olejem a na rozpáleném grilu opékejte 3 minuty po každé straně. Před podáváním nechte 4 minuty odpočívat. Podávejte posypané vločkovou solí, s připraveným bylinkovým máslem a glazovanou mrkví

 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/7

Apetit magazín

Jak vypadaly kuchařky ze století Rettigové?
  • Lidé a jídlo

Jak vypadaly kuchařky ze století Rettigové?

Kuchařky se v českých zemích vydávají od 16. století a do dnešní doby prošly zajímavým vývojem. I když se to možná na první pohled nezdá, kromě tehdejších chutí prozradí také mnoho o náladě ve...
Dýně jako dekorace i jako skvělá surovina v kuchyni
  • Tipy a triky

Dýně jako dekorace i jako skvělá surovina v kuchyni

Období dýňových žní je tady. A poznáme to nejen v kuchyních, ale i na balkonech a u vchodových dveří. Pojďme se společně podívat, co se dá z dýně vytvořit a jak zužitkovat celý plod včetně dužiny a semínek.    ...

Obchod Apetit