Grilovaný rib eye steak

Grilovaný rib eye steak

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 569 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 4 g
Tuky 62 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pořádný steak je vrcholem každé grilovačky... Bylinkové máslo se na něm krásně rozpouští a voní široko daleko. Jednoduše potěšení pro všechny smysly.

Suroviny

4 ks
rib eye steak
olivový olej
na potření
vločková sůl
bylinkové máslo 100 g
mrkev
glazovaná

1 Rib eye steak tence potřete olivovým olejem a na rozpáleném grilu opékejte 3 minuty po každé straně. Před podáváním nechte 4 minuty odpočívat. Podávejte posypané vločkovou solí, s připraveným bylinkovým máslem a glazovanou mrkví

 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/7

Apetit magazín

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?
  • Kvízy

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?

Začínáte s vařením nebo svým kuchařským uměním běžně rozdáváte radost svému okoolá? Jak dobře se orientujete v surovinách či postupech přípravy? Máme pro vás jednoduchý kvíz, který prověří vaše kuchařské znalosti. Otestujte se a zjistěte,...
Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?
  • Tipy a triky

Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?

Ochutnejte anýzovku francouzského původu, která za svou slávu vděčí absintu. Oblíbený destilát s výraznou chutí a typickým zakalenám  spatřil světlo světa jako náhrada za absint, který si vysloužil zákaz. Pastis můžete například v...

Obchod Apetit