0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilovaný rib eye steak

Grilovaný rib eye steak

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 569 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 4 g
Tuky 62 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pořádný steak je vrcholem každé grilovačky... Bylinkové máslo se na něm krásně rozpouští a voní široko daleko. Jednoduše potěšení pro všechny smysly.

Suroviny

4 ks
rib eye steak
olivový olej
na potření
vločková sůl
bylinkové máslo 100 g
mrkev
glazovaná

1 Rib eye steak tence potřete olivovým olejem a na rozpáleném grilu opékejte 3 minuty po každé straně. Před podáváním nechte 4 minuty odpočívat. Podávejte posypané vločkovou solí, s připraveným bylinkovým máslem a glazovanou mrkví

 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/7

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit