Zelené mango a papája jsou trochu nakyslejší než ty běžné, a proto se dobře doplňují se zálivkou s rybí omáčkou. Doplníte-li salát plátky hovězí roštěné propečené medium rare, promění se z přílohy v úžasnou letní večeři.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 728 kcal
- Bílkoviny 20 g
- Sacharidy 129 g
- Tuky 8 g
Postup přípravy
Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2015/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/7
Sezona vaření z čerstvých surovin je v plném proudu. Víme, jak si letní úrodu nejlépe vychutnat. Máme pro vás 73 receptů, které budete chtít jíst celé léto.Červencové číslo jsme připravovali s hostujícím šéfredaktorem Romanem Vaňkem, který pozval na velkou grilovací party nejlepší šéfkuchaře pražských restaurací.Je lepší hot dog, nebo burger? Nemůžeme si vybrat. Poctivý domácí fastfood nám chutná v obojím provedení.Jako sladkou tečku jsme upekli domácí koláče s drobenkou, které vám připomenou prázdniny u babičky. Mňam, pojďte snít s námi!