Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,6 (11x)
13. 7. 2016
Salsa verde
Apetit
Salsa verde
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,6 (11x)

Salsa verde neboli zelená omáčka je původně italský vynález. Díky své čerstvé bylinkové nakyslé chuti je k rybě jako stvořená. Jednoduchý recept z pár surovin nadělá na vašem talíři tolik parády!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2891 kcal
  • Bílkoviny 235 g
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 214 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Grilujete? Zkuste mexickou salsu, pikantní omáčku, kterou připravíte do 5 minut Pevný bod: Jak servírovat pokrmy se salsou

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/7

Sezona vaření z čerstvých surovin je v plném proudu. Víme, jak si letní úrodu nejlépe vychutnat. Máme pro vás 73 receptů, které budete chtít jíst celé léto.Červencové číslo jsme připravovali s hostujícím šéfredaktorem Romanem Vaňkem, který pozval na velkou grilovací party nejlepší šéfkuchaře pražských restaurací.Je lepší hot dog, nebo burger? Nemůžeme si vybrat. Poctivý domácí fastfood nám chutná v obojím provedení.Jako sladkou tečku jsme upekli domácí koláče s drobenkou, které vám připomenou prázdniny u babičky. Mňam, pojďte snít s námi!