Fantasticky nadýchané vídeňské knedlíky jsou skvělé ke guláši, kachně, nebo třeba k uzenému a nějaké skvělé omáčce. Do receptu upotřebíte včerejší bílé pečivo a pak už jen minimum běžných surovin. Navíc vídeňské knedlíky jsou bez kynutí, a proto je připravíte raz dva. Zkrátka ideální příloha za pár minut.
Videorecept
Suroviny
3-4 koule
Suroviny
3-4 koule
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 764.67 kcal
- Bílkoviny 26.33 g
- Sacharidy 89.67 g
- Tuky 24.33 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008