Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,4 (25x)
3. 2. 2022
Italské koblihy bomboloni
Apetit
Italské koblihy bomboloni
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,4 (25x)

Paola Caddeo, cukrářka restaurace La Cucina, je hvězda na vzestupu. V šestadvaceti letech velí cukrářské výrobě La Cuciny a pro pekárnu Oh Deer bakery vymýšlí příchutě croblih. Právě ona nás krok za krokem naučila vláčné italské koblihy bomboloni ve dvou variantách – světlé s pistáciovým krémem a kakaové s meruňkovým džemem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

14

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

14

Na světlé koblihy

Na pistáciový krém

Na kakaové koblihy

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 706.79 kcal
  • Bílkoviny 17.21 g
  • Sacharidy 76.79 g
  • Tuky 34.29 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Bomboloni postup - suroviny na těsto
    Zdroj: Apetit
  2. Bomboloni postup - příprava těsta
    Zdroj: Apetit
  3. Bomboloni postup - těsto
    Zdroj: Apetit
  4. Bomboloni postup - příprava náplně
    Zdroj: Apetit
  5. Bomboloni postup- vaření pudinku
    Zdroj: Apetit
  6. Bomboloni postup - pečení koblih
    Zdroj: Apetit
  7. Bomboloni postup - plnění koblih
    Zdroj: Apetit

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/2

Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí