Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 6
Do 10 minut na 6-8 nanuků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 229 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 56 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Víno v jablečném ledu

Suroviny

hroznové víno 16 kuliček
hroznové víno 16 kuliček
jablečný džus 500 ml

Postup

1

Kuličky hroznového vína přepulte a zbavte semínek. Rozdělte je do formiček, zalijte džusem, doprostřed dejte dřívko a dejte mrazit.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2012/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2012/7

Apetit magazín