Jablečný cuc s hroznovým vínem

Jablečný cuc s hroznovým vínem

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (3)
Do 10 minut na 6-8 nanuků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 229 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 56 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Víno v jablečném ledu

Suroviny

hroznové víno 16 kuliček
hroznové víno 16 kuliček
jablečný džus 500 ml

 

Kuličky hroznového vína přepulte a zbavte semínek. Rozdělte je do formiček, zalijte džusem, doprostřed dejte dřívko a dejte mrazit.

 

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit