Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2012/7

Velká oslava 100. vydání Apetitu
Bleskové letní dezerty
Ten nejlepší hamburger
Domácí grilovaný losos

Upoutávky z Apetitu

Ledové osvěžení

Domácím nanukům se nic nevyrovná. Jejich příprava je snadná, vyhrát si můžete s chuťovými i barevnými kombinacemi, a co víc – do dětí tak bezpracně dostanete porci čerstvého ovoce.

Léto voní mořem…

Dary moře stačí podtrhnout několika zdánlivě obyčejnými surovinami, jako jsou česnek, petrželka nebo citron, a získáte báječný pokrm.

Recepty z vydání

Koláč s mandlemi a malinami

„Maliny s mandlemi jsou perfektní kombinace,“ napsala nám Kateřina Klímková ze Zlína. Ze všech došlých...

Kaviár z lilku

Báječně se hodí jako pomazánka nebo dip k jehněčímu masu či mořské rybě.

Telecí demi-glace

Demi-glace je zosobněním termínu ‚kouzelná přísada šéfkuchařů‘. Má koncentrovanou chuť masa, je základem pro dokonalé...

Loupaná plec s bramborovou kaší

Jednoduchou hotovku dovede k dokonalosti domácí demi-glace.

Biftek s pepřovou omáčkou

Hovězí steak vám bude chutnat i s jinou omáčkou, pepřová je klasika, kterou domácí hranolky posunou o stupínek výš.

Listová kapsa tikka masala

Listové těsto zapečené v sendvičovači

Mexické kapsy s fazolemi

Multifunkční chleba pita můžete naplnit prakticky čímkoliv. My se inspirovali mexickou kuchyní a zrychlenou verzí...

Špenátové balíčky

Lahodná psaníčka z tortill!

Toust s hruškami a modrým sýrem

Geniální kombinace hrušek se sýrem s modou plísní a ořechy ve verzi do ruky...

Grilovaný losos na cedrovém prkénku

Vyzkoušejte absolutní hit grilovací sezony – lososa uzeného na cedrovém prkénku! Z chuti ryby uzené v kouři...

Těstoviny s plody moře

„ Cozze a vongoleee ,“ vyvolávala kolegyně Darinka názvy svých oblíbených mušlí v redakci tak hlasitě a tak...

Smažené kalamáry

Znáte je jako hotové jídlo z mrazicích pultů v supermarketech. Garantujeme vám, že když si je připravíte sami, výsledek...

Polévka s plody moře a fenyklem

Polévky ze směsi ryb a plodů moře podobné bouillabaisse se vaří všude na pobřeží Francie a Itálie. Je tam totiž zvykem...

Zapékané slávky

To nejlepší z mušlí

Salát s plody moře

Zdravá letní večeře

Hančin slaný chlebíček s kari pastou a kuřetem

Jedno z nejpraktičtějších a nejchutnějších občerstvení, jaké známe. Chlebíčky totiž můžete obměňovat podle chuti a...

Sekaná Franty Kšány

Fenomenální sekaná podle řezníka z vyhlášeného podniku Kšána & syn vás dostane na kolena kombinací citronu a...

Vaškův guláš z trouby

Díky přípravě v troubě se v guláši výjimečně zkoncentrují chutě. Na party jeho množství zdvojnásobte.

Zelený salát s jablky, pancettou a krutony

Křehké salátové listy, vypečená pancetta a zálivka z javorového sirupu podle receptu redaktorky Dany nadchnou i odpůrce...

Maková zmrzlina s horkými švestkami

Redaktorka Darinka je expert na domácí zmrzliny. Tahle je její nejvychytanější!

Pečené brambory s rozmarýnem

O bramborách a dipech od Katky Švejdové říkáme, že jsou „nejlepší na světě“. A fakt takové jsou!...

Domácí cibulková remuláda

Jako stvořená k pečeným bramborám ovoněným rozmarýnem

Dip s pečeným česnekem a bazalkou

Skvěle doplní pečené brambory.

Milčin slavnostní dort

Dort s efektním mramorováním, který zazáří při jakékoli příležitosti. Z borůvek a malin můžete samozřejmě vyskládat i...

Mražené meruňky

Ovocnosmetanové potěšení

Nanuky s melounem a kiwi

Denní dávka vitaminu C

Nanuky s mangem a jahodami

Tuhle kombinaci milují děti i dospělí. Jahody na plátky jsou efektní, pokud ale budete nanuky předkládat dětem, u...

Tropické nanuky

Jako z Karibiku...

Tvarohový nanuk s jahodami

Domácí jahodový míša

Chateaubriand pečený v solné krustě s bylinkami

Křehká svíčková pečená v solném těstě je krásně šťavnatá a provoněná čerstvými bylinkami.

Remuláda s rukolou

Tuhle remuládu určitě přidejte do svého repertoáru, skvěle ji zužitkujete na každé party. Hodí se k pečeným bramborám i...

Salát z nakládaných oliv

Olivy od redaktorky Katky nesmějí chybět na žádné party Apetitu. Vrháme se na ně, ať do nich dá celer, anebo plátky...

Přidat komentář