Suroviny
Postup
Připravíme si formu o průměru 24 cm. Dno pečící formy vyložíme pečícím papírem.
Sušenky rozmixujeme v mixéru na jemno. V misce smícháme rozmixované sušenky s máslem a přendáme je do formy. Vzniklé sušenkové těsto vytáhneme i na okraje formy a uhladíme. Formu dáme chladit do lednice.
Předehřejeme si troubu na 145°C horkovzduch.
Do misky dáme studenou vodu a necháme nabobtnat plátkovou želatinu.
Připravíme si velkou mísu, do které vložíme smetanu, tvaroh, philadelphii, cukr, vejce a žloutky. Vše spolu důkladně promícháme do hladkého krému.
Slijeme vodu z nabobtnané želatiny a vložíme ji do mikrovlnky na pár vteřin, aby se rozpustila. Okamžitě zamícháme do krému, zde musíme pracovat rychle.
Vlijeme na připravený sušenkový základ a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme při 145°C zhruba 45-50 minut.
Hotový cheesecake se musí uprostřed "třást". Upečený cheesecake necháme zchladnout v pokojové teplotě. Zchladlý cheesecake dáme přes noc vychladit do lednice.
Druhý den vyndáme vychlazený cheesecake z formy a přendáme na servírovací tác. Nakrájíme a doplníme čerstvým ovocem