Recepty s jelením masem
Maso z jelena je oblíbené pro svoji bohatou chuť, lze ho připravit rozmanitými způsoby. Skvěle se hodí na guláš, úžasně chutná i pečené v troubě nebo s dušené omáčkou rýží. Nutričně je maso z jelena bohaté na bílkoviny, vitamíny (zejména vitamín B6 a B12) a minerály, jako je železo a zinek. Má také nižší obsah tuku.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-