Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Průměr: 3.3 ()
Do hodiny Velmi snadné

Suroviny

vejce 2 ks
mouka pšeničná polohrubá 350 g
olivový olej 4 PL
kefír 500 ml
jedlá soda 2
cukr 350 g
máslo
na vymazání formy

Vejce ušleháme s cukrem do pěny. K základu přidáme olej, mouku se sodou a nakonec vmícháme kefír.
Těsto na kefírovou bábovku nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy.
Kefírovou bábovku pečeme ve středně vyhřáté troubě, vyklopíme, podle chuti pocukrujeme a podáváme.

Autor: melounitko

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit