Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,4 (87x)
22. 5. 2017
Lívanečky se skořicí
Apetit
Lívanečky se skořicí
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,4 (87x)

Kynuté lívance se skořicí jsou skvělé k čaji, kávě, ke snídani, na večeři nebo ke svačině, zkrátka lívance se hodí v kteroukoli denní dobu! Ať už si je připravíte jako sladké hlavní jídlo, nebo dezert, ani v jednom případě nebudete o trochu delší přípravy litovat!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2922 kcal
  • Bílkoviny 88 g
  • Sacharidy 366 g
  • Tuky 123 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Palačinky a lívance: 50 ověřených receptů od českých po japonské

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(87 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/7

Související články

V procesu pečení

Kypřicí prášek vs jedlá soda. Jak se chovají v těstě a jak si poradit, když chybí?

U pečiva většinou chceme objem a nadýchanost, proto do těsta používáme kypřidlo. Pomineme-li sílu kvasinek v droždí, které se všude nehodí, existuje také možnost využít potravinářskou chemii. V čem se liší soda od kypřicího prášku a jak oba prostředky fungují? Využijete jich při pečení bábovky, muffinů nebo sušenek. Pokud vám dojdou, hlavu nevěšte, situace není beznadějná!