Recept z knihy Velká domácí cukrářka od Pavlíny Berzsiové je opravdová bomba. Upečené těsto je lehoučké a krásně lístkuje; kokosová hmota je voňavá a chutná.
1 Mouku prosijte s cukrem a s tvarohem a máslem zpracujte na těsto. Nechte ho odpočívat půl hodiny v lednici. Potom ho rozválejte na 3mm plát a vykrajujte hvězdičky. Pečte na plechu potaženém pečicím papírem při 180 °C asi 15 minut.
2 Přísady na kokosovou hmotu smíchejte a rozválejte na vále posypaném moučkovým cukrem na 5 mm silný plát. Vykrajujte hvězdičky s kulatým otvorem uprostřed (měly by být o něco menší než hvězdičky z tvarohového těsta). Nechte rozložené na vále asi hodinu oschnout.
3 Upečené hvězdičky potřete džemem a slepte s kokosovými hvězdičkami.