Když použijete (stejně jako my) hodně zralé banány, není nutné zmrzlinu doslazovat. Nám přišla sladká až až. A dobrá ještě víc!
Suroviny
Na 16-25 kousků
Suroviny
Na 16-25 kousků
Na kokosovou oplatku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7961 kcal
- Bílkoviny 92 g
- Sacharidy 730 g
- Tuky 536 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/8
Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.