Aby byla velikonoční ,hlavička‘ vláčná a zároveň křupavá, použili jsme verzi se sněhem z bílků a posypali ji mandlemi. Kopřivová nádivka zastoupí hlavní jídlo, ale můžete ji nachystat i jako svačinu pro rodinu či koledníky.
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 801.17 kcal
- Bílkoviny 38.5 g
- Sacharidy 75.67 g
- Tuky 29 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/4
Duben 2005