Kváskový chleba s korejskou náplní? To musíte ochutnat!
Suroviny
1 V míse smíchejte všechny přísady až po zázvor. Vložte steaky, obraťte je a nechte v chladničce odpočinout přes noc. Pak z masa otřete přebytečnou marinádu a odložte ho.
2 Smíchejte přísady na ochucenou majonézu. Odložte.
3 Předehřejte troubu na 170°C. Na středním až silném ohni rozehřejte pánev, grilovací pánev, grilovací ploténku nebo gril. Maso potřete olejem z hroznových jadérek a opékejte na medium-rare (o něco méně než středně propečené), tedy 3–4 minuty z každé strany. Nechte chvilku odpočívat a pak nakrájejte na silnější plátky.
4 V misce smíchejte suroviny na salát.
5 Před podáváním potřete chleby velkoryse majonézou, pak polovinu poklaďte salátem, masem (můžete ho osolit a opepřit), kimči a okurkou, završte cibulkovým salátem, přiklopte zbývajícím chlebem a přichyťte párátky.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Rychlé večeře jako z bistra(39 receptů)