Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kozí salát s pečenými rajčaty

Kozí salát s pečenými rajčaty

4.1/5 Počet hodnocení: 8
Více než hodinu Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5162 kcal
Bílkoviny 118 g
Sacharidy 201 g
Tuky 404 g
Vláknina 91 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zeleninový salát s kozím sýrem a křupavou ciabattou, je ideální letní jídlo. 

Suroviny

rajčata cherry 20 ks
rozpůlená
fazolky zelené 300 g
olivový olej 6 PL
jablečný ocet 2 PL
cukr 1 špetka
hořčice 1 ČL
čerstvý
salát
směs listů

Postup

1

Kdykoli během dne zahřejte troubu na 140 °C, horkovzdušnou na 120 °C. Rozpůlená rajčata dejte řezem dolů na plech, hodinu je pečte, pak nechte zchladnout.

2

Fazolové lusky tři minuty povařte v sotva vroucí vodě; jestli už nejsou úplně čerstvé, namočte je nejdřív do studené vody. Potom je v cedníku propláchněte studenou vodou, nechte důkladně okapat a podélně rozpulte, pokud chcete. Smíchejte olej, jablečný ocet, cukr a hořčici na zálivku.

3

Rajčata promíchejte se zálivkou a všemi ostatními přísadami.

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč