Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,1 (48x)
27. 2. 2017
Králík cibulář
Apetit
Králík cibulář
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,1 (48x)

Králíka cibuláře snadno proměníte v králíka na smetaně. Opečete jej v troubě na zeleninovém základu stejně jako cibuláře a pak ze šťávy uděláte smetanovou omáčku. Skvělý recept na králíka, který si můžete pozměnit podle chuti.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2303 kcal
  • Bílkoviny 68 g
  • Sacharidy 248 g
  • Tuky 99 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2015/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(48 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/4

Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.   

Související články

Litý kynutý koláč

Beleše, šmetynky a králík s máčkou aneb Ochutnejte pokrmy z Hanácka

Haná, to je rovinatý kraj s nekonečnými lány obilí. Kus země, která je svou úrodností určena k obdělávání a svým obyvatelům vždy zajišťovala hojnost a blahobyt. Objevte zajímavé poklady z hanáckého jídelníčku, které jsou v místních kuchyních stále živé a rozhodně nepatří do gastronomického muzea.