Hedvábná polévka demikát s lahodnou májovou brynzou vás určitě nadchne stejně jako nás! Oproti tradiční verzi jsme tuto polévku rozmixovali, čímž získala krémovou konzistenci a naprosto božskou chuť. Tento jednoduchý recept na zeleninovou polévku jistě zvládnou i začátečníci.
Suroviny
Pro 4 - 8 osob
Suroviny
Pro 4 - 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3074 kcal
- Bílkoviny 128 g
- Sacharidy 218 g
- Tuky 182 g
Postup přípravy
- Nejlepší brynza je ta májová aneb Proč tradiční slovenský sýr chutná nejlíp v květnu a proč tak dobře ladí s obyčejnými surovinami Naučte se nejlepší brynzové halušky
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/5
Konečně je čas pustit se do vaření z čerstvých jarních surovin. Vymysleli jsme pro vás snadné a rychlé večeře pro pracovní týden. Představíme vám kůzlečí maso, které zbožňujeme pro jeho jemnou chuť, a nezapomeneme ani na chřest. Dáte si zelený, nebo bílý? My hlasujeme pro oba.Tohle číslo jsme uvařili společně s pěti odvážnými čtenáři. Radka, Eva, Helena, Filip a Petr do květnového Apetitu dali obrovský kus srdce a výsledkem jsou jídla, která vypadají krásně, a ještě lépe chutnají. Užijte si jejich menu stejně jako my!Víte, jaká je největší slast? Ochutnejte naše sladké dezerty a budete znát odpověď. Kořeněný dort s malinami, banánový cheesecake, tres leches i hříšné zmrzlinové poháry si užijete do poslední lžičky.