Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,1 (24x)
4. 5. 2016
Krémový demikát
Apetit
Krémový demikát
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,1 (24x)

Hedvábná polévka demikát s lahodnou májovou brynzou vás určitě nadchne stejně jako nás! Oproti tradiční verzi jsme tuto polévku rozmixovali, čímž získala krémovou konzistenci a naprosto božskou chuť. Tento jednoduchý recept na zeleninovou polévku jistě zvládnou i začátečníci.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 - 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 - 8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3074 kcal
  • Bílkoviny 128 g
  • Sacharidy 218 g
  • Tuky 182 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Nejlepší brynza je ta májová aneb Proč tradiční slovenský sýr chutná nejlíp v květnu a proč tak dobře ladí s obyčejnými surovinami Naučte se nejlepší brynzové halušky

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/5

Konečně je čas pustit se do vaření z čerstvých jarních surovin. Vymysleli jsme pro vás snadné a rychlé večeře pro pracovní týden. Představíme vám kůzlečí maso, které zbožňujeme pro jeho jemnou chuť, a nezapomeneme ani na chřest. Dáte si zelený, nebo bílý? My hlasujeme pro oba.Tohle číslo jsme uvařili společně s pěti odvážnými čtenáři. Radka, Eva, Helena, Filip a Petr do květnového Apetitu dali obrovský kus srdce a výsledkem jsou jídla, která vypadají krásně, a ještě lépe chutnají. Užijte si jejich menu stejně jako my!Víte, jaká je největší slast? Ochutnejte naše sladké dezerty a budete znát odpověď. Kořeněný dort s malinami, banánový cheesecake, tres leches i hříšné zmrzlinové poháry si užijete do poslední lžičky.