< 30 min
4,2
Halušky s brynzou
< 20 min
4,1
Šulánky s mákem
< 60 min
4,1
Kapustnica
< 60 min
4,3
Kološvárské zelí
< 60 min
3,9
Halušky s brynzou a slaninou
< 45 min
3,8
Špecle
< 120 min
4,4
Živáňská pečeně z krkovice
> 120 min
3,9
Živáňská pečeně
> 60 min
3,8
Trdelníky na způsob skalických
< 50 min
4,2
Placky Marikľe
< 45 min
4,1
Krémový demikát
< 50 min
4,4
Pltnické pirohy s brynzou a koprem
> 60 min
4,3
Bratislavské rohlíčky
> 60 min
4,2
Netradiční halušky
> 60 min
4,9
Zbojnická pečínka
< 30 min
4,4
Makové pagáče
< 60 min
4,3
Mačanka
> 60 min
4,3
Pečené jehněčí kolínko s česnekem a jalovcem
> 60 min
4,0
Pagáče & liptovská pomazánka
< 60 min
3,9
Kapustnica se sušenými švestkami
> 60 min
0,0
Pečený ocásek na česneku se strapačkami
< 60 min
4,1
Špaldové halušky se zelím a tempehem
> 60 min
4,3
Brynzovník
< 60 min
3,9
Jablkové pité
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem