Ořechový koláč s křupavou drobenkou je nejlepší až druhý den, ovšem jestli vydržíte tak dlouho čekat. Základ tvoří křehké těsto, se kterým musíte pracovat rychle a opatrně, stejně jak uvádíme v postupu. Těsto je lehké, náplň fantasticky šťavnatá, postup zajímavý = zapíše se vám do sbírky receptů i do paměti výrazným písmem!
Suroviny
Na cca 10 řezů
Suroviny
Na cca 10 řezů
Na nádivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5885 kcal
- Bílkoviny 178 g
- Sacharidy 428 g
- Tuky 377 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007