Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (2x)
29. 11. 2022
Kuře na víně a smetaně se špenátem
Apetit
Kuře na víně a smetaně se špenátem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (2x)

Kuře na víně a smetaně je vždycky dobrý nápad. Díky přípravě v pomalém hrnci bude maso neuvěřitelně šťavnaté. V receptu můžete snadno obměnit zelený prvek v omáčce – špenát můžete nahradit kadeřávkem (bez tuhých řapíků) nebo pórkem nakrájeným na jemná kolečka.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–5 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–5 osob

Na celerové pyré

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2811 kcal
  • Bílkoviny 123 g
  • Sacharidy 87 g
  • Tuky 201 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/11

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte?  Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.