Kuře na víně a smetaně je vždycky dobrý nápad. Díky přípravě v pomalém hrnci bude maso neuvěřitelně šťavnaté. V receptu můžete snadno obměnit zelený prvek v omáčce – špenát můžete nahradit kadeřávkem (bez tuhých řapíků) nebo pórkem nakrájeným na jemná kolečka.
Suroviny
Pro 4–5 osob
Suroviny
Pro 4–5 osob
Na celerové pyré
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2811 kcal
- Bílkoviny 123 g
- Sacharidy 87 g
- Tuky 201 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/11
Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte? Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.