Jednoduché, vyvážené jídlo, s maximem chuti a minimem nádobí. A obstojí i jako lehký nedělní oběd – tohle byl na focení jasný redakční favorit! Navíc tenhle recept snadno obměníte podle sezony. Místo fazolí můžete dát hrášek, na jaře zase chřest.
Suroviny
Na 4 porce
Suroviny
Na 4 porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3000 kcal
- Bílkoviny 175 g
- Sacharidy 307 g
- Tuky 142 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2019/8
V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.