Kuře + smetanová omáčka = spokojení strávníci! Kuře v krémové omáčce servírujte s křupavou bagetou. Ale věříme, že si recept natolik oblíbíte, že vymyslíte i jiné kombinace a přílohy. Nám k žampionové omáčce chutnají krátké těstoviny, bramborové pusinky nebo zkuste kuře v krémové omáčce zapéct s bramborovou kaší.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1598 kcal
- Bílkoviny 137 g
- Sacharidy 41 g
- Tuky 85 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/12
Prosincové číslo Apetitu plné vánoční inspirace je tu! Víme, že se na svátky těšíte celý rok stejně jako my. A proto jsme si dali opravdu záležet, abyste si je v naší společnosti opravdu užili. Upečeme si nové neokoukané druhy cukroví, k dokonalosti vyladěné francouzské makronky či okouzlující dezerty s vůní perníkového koření. Štědrý den zahájíme rozmazlovací snídaní, v poledne naservírujeme postní oběd a na závěr nás čeká dokonalá hostina plná tradičních chutí s novým nábojem. Autoři nových českých kuchařek nám představí své oblíbené sváteční recepty. Společně také vyrobíme jedlé dárky, které jsou hotové raz dva. Přejeme překrásné svátky a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.