Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (7x)
5. 6. 2023
Kuřecí řízky s pikantním medem
Apetit
Kuřecí řízky s pikantním medem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (7x)

Pikantní med neboli ‚hot honey‘ bere sociální sítě útokem. Jeho popularitě se nedivíme, je totiž skvělý – podmanivě sladký i příjemně pálivý. Když jím zalijete šťavnaté kuřecí řízky v křupavém kabátku, je to hotová mana nebeská.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na pikantní med

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 473.5 kcal
  • Bílkoviny 46.5 g
  • Sacharidy 52.17 g
  • Tuky 6.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak vařit s malým rozpočtem: Řízky, které vám neudělají průvan v peněžence Milujeme řízky! 30 nejlepších receptů a vše, co potřebujete vědět od výběru masa až po smažení

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/6

Červnový Apetit, který vychází už 18. 5., je nejen oslavou nadcházejícího léta ale i naší pozvánkou na tradiční Apetit piknik. V sobotu 10. 6. si budeme moci pod širým nebem společně vychutnat vše, co milujeme – dobré jídlo, pití i skvělou atmosféru. Přijďte za námi do pražské Grébovky, už se na vás těšíme! A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Šťavnaté jahody proměníme v lahodné dezerty. Zmrzlinu, džem i 3 sladké snídaně z pánve. Konečně pořádně rozpálíme gril a připravíme menu v asijském stylu. Uspořádáme rozlučku se svobodou pro budoucí nevěsty a blíž se podíváme, jak uspořádat nezapomenutelnou svatební hostinu. S radostí vám také představíme novou kuchařku Mrkev, dýně a cuketa i nové tváře, které budou každý měsíc přispívat do časopisu: Kristína Nemčková se s vámi podělí o trendy v gastronomii. Helena Fléglová vám vysvětlí zákonitosti cukrařiny. Pavel Berky pro vás každý měsíc otestuje recept z Apetitu a natočí k němu video. Nahlédneme do kuchyně restaurace Salabka, která zvítězila v Pohlreichově souboji restaurací, a popovídáme si s Betty a Vojtou, jejichž láska vykvetla během soutěže MasterChef. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Piknik v trávě zpříjemní slunečné odpoledne

Národní den pikniků: Pojměte jej v zero waste stylu, nasbírejte lajky za občerstvení a zjistěte, co přinést coby nečekaný host

Rychlý oběd na lavičce, zamilovaná večeře ve dvou na dece na louce či zábavné rodinné setkání v parku? Piknik může mít desítky podob a záleží jen na vás, koho na jídlo venku pozvete. Dnes se slaví National Picnic Day a asi nenajdete ideálnější příležitost, kdy začít hledat piknikovou deku a zajímavé recepty na pokrmy, které se venku dobře jí. Jak nevyprodukovat zbytečný odpad a co nachystat, chcete-li oslnit na sociálních sítích?