Pikantní med neboli ‚hot honey‘ bere sociální sítě útokem. Jeho popularitě se nedivíme, je totiž skvělý – podmanivě sladký i příjemně pálivý. Když jím zalijete šťavnaté kuřecí řízky v křupavém kabátku, je to hotová mana nebeská.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na pikantní med
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 473.5 kcal
- Bílkoviny 46.5 g
- Sacharidy 52.17 g
- Tuky 6.67 g
Postup přípravy
- Jak vařit s malým rozpočtem: Řízky, které vám neudělají průvan v peněžence Milujeme řízky! 30 nejlepších receptů a vše, co potřebujete vědět od výběru masa až po smažení
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2023/6
Červnový Apetit, který vychází už 18. 5., je nejen oslavou nadcházejícího léta ale i naší pozvánkou na tradiční Apetit piknik. V sobotu 10. 6. si budeme moci pod širým nebem společně vychutnat vše, co milujeme – dobré jídlo, pití i skvělou atmosféru. Přijďte za námi do pražské Grébovky, už se na vás těšíme! A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Šťavnaté jahody proměníme v lahodné dezerty. Zmrzlinu, džem i 3 sladké snídaně z pánve. Konečně pořádně rozpálíme gril a připravíme menu v asijském stylu. Uspořádáme rozlučku se svobodou pro budoucí nevěsty a blíž se podíváme, jak uspořádat nezapomenutelnou svatební hostinu. S radostí vám také představíme novou kuchařku Mrkev, dýně a cuketa i nové tváře, které budou každý měsíc přispívat do časopisu: Kristína Nemčková se s vámi podělí o trendy v gastronomii. Helena Fléglová vám vysvětlí zákonitosti cukrařiny. Pavel Berky pro vás každý měsíc otestuje recept z Apetitu a natočí k němu video. Nahlédneme do kuchyně restaurace Salabka, která zvítězila v Pohlreichově souboji restaurací, a popovídáme si s Betty a Vojtou, jejichž láska vykvetla během soutěže MasterChef. Apetit, napsáno s chutí.