Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
2,1 (17x)
18. 7. 2014
Květáková tempura


Velmi snadné
< 60 min
2,1 (17x)

Japonská verze české klasiky – květáku v trojobalu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 274.25 kcal
  • Bílkoviny 7.75 g
  • Sacharidy 54.75 g
  • Tuky 0.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,1/5

Hodnocení receptu

2,1/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/9

Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky

Související články

Smažené sushi

Ochutnejte křupavou japonskou pochoutku a připravte si sushi v tempuře

Máte rádi sushi? A co takhle dopřát si oblíbenou rolku s křupavou krustou? V sushi restauracích po celém světě můžete ochutnat nespočet druhů sushi, z nichž každý je svou chutí jedinečný. Oblíbenou pochoutkou po celém světě je sushi v tempuře. S námi si ho můžete připravit doma!