Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
6. 8. 2015
Litý koláč s nektarinkami
Litý koláč s nektarinkami

Pozor na prášek do pečiva!

Mouku s práškem je lepší promíchat předem ještě vedle. Kdybyste kypřicí prášek nasypali do tekutiny, vyšuměl by a buchta by byla jak beton.

Vezměte do ruky ruční šlehač a vyšlehejte jedno vejce s cukrem. Přidejte olej a vodu a do těsta ještě vmíchejte mouku s práškem do pečiva. První těsto máte hotové. Plech vyložte pečicím papírem a stěrkou po něm těsto rozetřete.

Teď zbývá ještě druhá část. V misce dobře promíchejte dvě vejce, měkký tvaroh a vanilkový cukr. Tvarohovou hmotou potřete první vrstvu těsta na plechu. Nektarinky nakrájejte na měsíčky (postupujte ořezáváním kolem pecky) a rozprostřete je rovnoměrně na koláč. Teď už jen na 40 minut do trouby vyhřáté na 180 stupňů Celsia, a je to!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

0

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

0

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3473 kcal
  • Bílkoviny 145 g
  • Sacharidy 522 g
  • Tuky 85 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt